Womanizer womanizer womanizer womanizer…..

Womanizer Liberty byr på klitorisstimuli på sitt beste for de som liker å gå “rett på sak”! Hvis du ønsker en intens klitorisorgasme, så vil womanizer liberty helt sikkert ta deg til toppen av frihet! Womanizer selv lover at du ikke bare er garantert orgasmer som er forbi sammenligning, men også at du får en helt ny lyst på nytelse. Det sies at den er den mest diskré womanizeren hittil og samtidig den mest kraftfulle klitorisstimulatoren ved at den bruker luft-teknologi for å stimulere klitoris med trykkbølger uten at den faktisk berører klitten! Den lille hetten legges over klitoris for å skape et vakum. Dette var veldig spennende og nytt for meg å prøve ut, og jeg må si at det var spesielt å bli stimulert uten at leketøyet i seg selv var direkte på klitoris som f.eks. en vibrator ville vært.

Den er feminin, diskré og passer perfekt inni hånden. Lokket som følger med gjør at man kan lade den uten at alle skjønner hva det er, og så er det hygienisk på den måten at man slipper å få smuss på den mens den ligger i nattbordsskuffen eller er med i kofferten din på reise.

Womanizeren er i abs plast som er en type termoplast som brukes til å lage lette og stive produkter som f.eks. legoklosser. Dere vil merke at womanizeren kjennes veldig lett ut i hånden, noe som absolutt er en fordel siden den skal ligge der en deilig stund. I tillegg tåler plasten en støyt. Hetta er i silikon og er kompatibel med vannbasert glidemiddel, og i tillegg er womanizeren 100% vanntett, så denne kan du nyte både i dusjen og i badekaret. Hvis man ikke har lyst til å holde womanizeren i hånden, kan man alltids la den ligge mellom lårene! 😉
Silikonbasert glidemiddel er ikke anbefalt, og heller ikke parfyme- og alkoholbaserte glidemiddel eller massasjeoljer, da dette kan gjøre skade på leketøyet. Ellers er den veldig enkel å rengjøre, og man kan ta av hetta. For ekstra presis rengjøring kan man benytte seg av en q-tips.

Det er forresten ikke anbefalt å bruke womanizeren på samme sted i mer enn 15 minutter!

💩Personlig falt dessverre ikke denne helt i smak hos meg, da jeg ikke likte følelsen av at klitorisen ble «sugd» på. For dere som liker stimuli «rett på», så er den absolutt å anbefale. Jeg pakker den ikke bort for godt, den kommer til å bli brukt, men den ble ikke favoritten hos meg. I tillegg liker jeg å ha et «håndtak» å holde fast i. Her følte jeg at jeg måtte streve litt med å holde womanizeren på plass.🙄

Lite tips: man kan også bruke denne på brystvortene! 😁


Spesifikasjoner:
Lengde: ca. 10,4 cm
Bredde: ca. 5,5 cm
Vekt: ca. 90 g
Batteritid: ca. 1 time ladetid
Brukstid: To timer
Lydnivå: Stille til medium (spørs hvor høyt opp i level du går)
Materiale: Womanizer Liberty i ABS-plast, klitorishetter i ren silikon.
Batteri/lading: Oppladbar via magnetisk lader
Programmer: Seks intensitetsnivåer som starter veldig mildt og blir mer og mer intenst.
Følger med produktet: Et hygienisk lokk som er magnetisk, og veldig praktisk hvis man skal ut å reise. En ekstra hette: Denne er like vid som den første som allerede er påsatt fra før, men kortere i lengden slik at klitorisen er nærmere leketøyet. En flerspråklig instruksmanual, og til slutt en liten oppbevaringspose for alt!

Womanizer liberty finnes i fire forskjellige farger!

Er du ei som liker det rett på sak? 😉 Da kan du kjøpe womanizer liberty her: www.Dildodama.no

Hun har et stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg