På denne dagen 🎈

8. november er den 312. dagen i året og den 313. i skuddår. Det er 53 dager igjen av året.
På denne dagen i året ble det født flere store personer som ble kjent for sitt talent, kunnskap og brennende interesser. Noen av de mange er:
1847 – Bram Stoker: Irsk forfatter, mest kjent for å ha skrevet grøsseren Dracula
1875 – Qiu Jin: Kinesisk forfatter, feminist og revolusjonær​​
1923  Jack Kilby: amerikansk fysiker og nobelprisvinner i fysikk
1927  Ingrid Bjoner: norsk operasanger
1931  Morley Safer: amerikansk journalist
1935  Alain Delon: fransk skuespiller

Selv om det sikkert er flere ukjente navn her for mange, så er dette allikevel mennesker som gjorde noe de ble kjent og husket for. De utrettet noe. 
Men en annen kjent personlighet, som jeg er ganske sikker på at de fleste kjenner til er Gordon Ramsay fra Hell’s Kitchen. Han har faktisk bursdag i dag han også, og vi alle vet jo hva han er kjent for! Så, gratulerer med dagen til meg og Ramsay! 🍰🎈

Lenge trodde jeg at det var helt feil at jeg ble født. Jeg følte ikke at bursdagen min var verdt å feires. Feire meg? Hvorfor det? Jeg har da ikke utrettet noe. Dør jeg i morgen så er det ingen som husker meg uansett, tenkte jeg ofte. Jeg tenker det litt enda også, til tider, det skal jeg innrømme, men det var mest før jeg møtte han. Jeg vet at det høres klisjé ut, men før jeg traff Adrian visste jeg ikke hvordan en dame virkelig skal bli behandlet av en ekte gentleman. Det lærte jeg først da jeg traff Adrian og han viste meg (og fortsatt viser) hvordan han setter pris på meg på alle mulige måter. Han inkluderer meg, beskytter meg, har tålmodighet med meg, behandler meg som en prinsesse selv i joggebukse og converse! Han er også den som har dratt meg gjennom mest helvete, men på en måte som har åpnet øynene for meg og fått meg til å tenke enda hardere på ting. Altså, har han aldri såret meg med vilje eller vært slem mot meg. Vi har definitivt hatt våres negative stunder som par, men det som har vært negativt med han har vært ting som jeg har kunnet bygge videre på med meg selv for å bli bedre som både person, partner, venn, kollega og datter. Skjønner dere? Det er første gangen hvor jeg føler at jeg har kunnet dra noe positivt ut av det negative, fordi vi bare krangler ikke, vi vokser sammen for hver dag som går. 

Og alt dette har fått meg til å reflektere enda mer, gå dypere inn i meg selv, og forstå at jeg er også verdt mer! Jeg har også noe å lære andre, ikke bare omvendt. Det finnes virkelig mennesker der ute som er interessert i å høre hva jeg har å si! Jeg har også mye å komme med til bordet, jeg er smart, jeg er kreativ, jeg er en spennende person og jeg KAN gjøre det jeg VIL. Jeg har akkurat de samme mulighetene som alle andre, vi har bare forskjellig utgangspunkt! Jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg det tidligere, men mange ganger må man gjennom en haug av søplemennesker før man skjønner greia.

Dette året har det vært mye dritt. Da mener jeg virkelig MYE DRITT. 
MEN, jeg er her. Vi er her. Alle har det bra. Jeg har virkelig tatt fatt på ting nå. Skrivingen min, jobben min, utdanning osv. Ting begynner virkelig å skje for meg også, men det som jeg er mest stolt av oppi det hele er at jeg har stått på og pushet meg selv da alt var på sitt mørkeste! Da det var som verst, og da dagene faktisk ikke kunne bli jævligere å komme gjennom, DA jobbet jeg overtid, DA trente jeg ekstra hardt, DA leste jeg nøyere, DA gikk jeg ekstra turer, og da sto jeg på og ga meg ikke! Og jeg skal fortsette å pushe fremover og ikke gi meg heller.

Denne dagen skal jeg derfor være så “hovmodig” (kall det hva dere vil) og skåle for meg selv og min fremgang hittil, og at det heller ikke stopper her, men bare skal fortsette å gå fremover! Alle må starte et sted, og hvis Gordon Ramsay, Bram Stoker og Ingrid Bjoner fikk det til, så kan jeg også!

Hurra for meg!

6 kommentarer

Siste innlegg