Litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen

Jeg har trent så hardt de siste dagene, at i går måtte jeg ta det med ro. Jeg bestemte meg derfor for å bruke ekstra god tid på alt jeg gjorde i går. Jeg spiste frokosten min langsomt, jeg tok meg en lang dusj, jeg sminket meg litt ekstra, ryddet litt, leste litt o.l.
Dere som kjenner meg vet at jeg er en ganske alternativ person. Jeg er ikke religiøs, men jeg tror på at vi har en sjel og at kroppen er vårt “fartøy”. Jeg elsker mystikk, eventyr, legender og sagn, og jeg tror på at alt bærer en viss energi. Så, da kan jeg jo si at favorittbutikken min i Drammen er Dragon Wood. Første gang jeg kasta øyne på den var jeg bare 14 år, men nå som jeg ikke bor så langt unna mer kan jeg stikke oftere innom for å se etter inspirasjon og drømme meg litt bort. I sommer var jeg i butikken for å vise mamma (hun er også alternativ), og da la jeg merke til et skjelett utskåret i tre som satt på en hylle og fisket. Der og da skjønte jeg at denne MÅTTE jeg bare ha, fordi den minnet meg om forloveden min. Hahaha. 

Forloveden min har så absolutt et mye kjekkere utseende enn dette skjelettet, men det som fikk meg til å assosiere denne hyllepryden med min bedre halvdel er at han jeg bor med har en utrolig stor tålmodighet og en behagelig energi over seg. Dette skjelettet har jo sittet der i en evighet og fisket helt rolig, og for meg var det litt symbolsk. Adrian, som forloveden min heter, er en veldig tålmodig fyr. Han står helt stille og rolig og venter tålmodig, uten å klage. Og han har en behagelig sinnsro over seg som smitter på meg. I stormen er han mitt anker. 💜

To dager på rad nå har jeg mast på både den ene butikkansatte og sjefen om å finne frem det skjelettet til meg, fordi igår ville jeg overraske Adrian med det. 
Det som er litt moro er at Adrian hadde også med seg en planlagt overraskelse til meg da han kom hjem fra overtidsarbeid igår kveld. Jeg satt og ventet på han med stearinlys i hele stua og et romantisk skrevet kort og gave på spisebordet vårt mens han kom inn med donuts fra Deli de Luca, favorittiskremen min salty caramel fra Njie og en øl. 

Det morsomme her er at for verken min del eller hans var det ingen spesiell anledning. Jeg ville bare gi han litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen fordi han er så flink og står på, og jeg er så utrolig stolt av han. Men så viste det seg, at igår hadde vi faktisk vært sammen i 1 år og 8 måneder! Haha. Vi begge klarte å overraske hverandre på vår egen dag, uten at vi visste at det var den 13! 😂

Vi har ganske lik smak når det kommer til design og interiør. Vi begge digger litt “old fashion” stil med tunge tremøbler, skinn, hodeskaller, gamle vintage greier osv, så denne falt helt i smak! 
Hva synes dere selv? Er den en fryd for øyet? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg