Random facts about me

 1. Stjernetegnet mitt er skorpionen, og forteller en god del om meg som faktisk stemmer!
   
 2. Jeg er halvt norsk/halvt rumensk, og har fjern slekt i Brasil.
   
 3. Jeg er bifil, og er med på Oslo Pride hvert år!
   
 4. Jeg er forlovet med en fantastisk gubbe! Les om min kjærlighetshistorie her.
   
 5. Jeg har en greie når det kommer til restemat. Jeg bare spiser det ikke.
   
 6. Jeg får ofte høre fra andre at jeg er en reflektert person. Kanskje det kommer av all tiden alene som har gitt meg mye selvinnsikt?
   
 7. Jeg ser på meg selv som en kultivert person, da jeg har reist mye i verden fra jeg var fem år gammel.
   
 8. Jeg finnes ikke overhode religiøs, men jeg tror på en sjel. Kall meg alternativ.
   
 9. Jeg feirer ikke jul, påske eller nasjonaldagen vår, men deltar på Pride festivalen i Oslo som er den eneste sterke tradisjonen jeg følger hvert år.
   
 10. Jeg er litt obsessed av lister. Jeg lager lister til omtrent alt! Handlelister, pakkelister, gjørelister, huskelister, bucketlister, ønskelister, leseliste, makeupiste – you name it, girl!
   
 11. Jeg elsker YouTube, og bruker det til mye. Alt fra makeup tutorials, beauty hacks, matlagingstips, reise inspo, morsomme videoer for tidsfordriv, treningsøvelser, film/serie trailere, musikkvideoer, daily life vloggere, meditasjon og motivasjonsvideoer med mer! Tips, triks, fakta og motivasjon er det som ligger i mine favorittlister på Youtube, og hvis du har lyst kan du sjekke ut YouTube kontoen min her: Liv Tina IlieseJeg og samboeren har snakket litt om å starte en vlog sammen, men inntil videre står det på stedet hvil. Det vil komme ut her når vi evt. skulle starte opp noe!
   
 12. Hvis jeg skal se på tv serier, så må det være fiksjon. Type: Game of Thrones, The Vampire Diaries, Grimm, Outlander, Orange is the new black, Lucifer, Gilmore Girls, One Tree Hill, Prison Break, Supernatural eller F.R.I.E.N.D.S. Jeg elsker alle disse seriene! 
   
 13. Jeg takler ikke reality søppel! Jeg har aldri sett på paradise hotel i hele mitt liv eller big brother o.l. Skjønner ikke at folk orker. Det er noe jeg ALDRI ser på. 
   
 14. Favorittseriene mine er: Outlander, One Tree Hill, Friends og Supernatural.
   
 15. Favorittfargen min er lilla 💜
   
 16. Drømmeyrket mitt er psykolog, etterfulgt av drømmen om å utdanne meg som hudpleier og makeupartist for så å starte mitt eget merke innenfor kosmetikk verdenen.
   
 17. Jeg har lyst å klare å gi ut en bok før jeg er 40 år. Jeg har alltid hatt en forfatterspire inne i meg, og å kunne gi ut bøker eller leve av blogging/vlogging hadde også vært en dream come true!
   
 18. Jeg elsker å skrive, og har skrevet noveller, dikt og sangtekster siden barneskolen. Norsk og engelsk var selvfølgelig favorittfagene mine, før jeg ble veldig interessert i samfunnsfag, sosiologi, psykologi, historie og naturfag.
   
 19. Jeg  har alltid vært et nysgjerrig barn som stilte spørsmål ved alt. Ikke av skepsis, men ren nysgjerrighet fordi jeg har alltid vært og er fortsatt opptatt av å lære mer og å forstå det jeg blir lært.
   
 20. Jeg har laget min egen liten krok under trappa i huset, der jeg har satt inn en kontorpult og pyntet kontorstolen med saueskinn. Jeg bruker denne plassen når jeg vil sitte i fred for å skrive eller se på YouTube.
   
 21. Jeg har en diagnose som heter “dyskalkuli”. Enkelt forklart så er jeg tallblind, slik dyslektikere er ordblinde. Dyskalkuli går dessverre mer i dybden enn bare vanskeligheten for å regne mattestykker. Det kan være alt fra å forstå budsjett/penger, dato og klokkeslett, lese kart og generell retningssans; skille høyre fra venstre. Mange lærere opp igjennom ga meg en veldig hard tid på skolen, spesielt videregående, fordi jeg ikke ble trodd at dyskalkuli faktisk er en ordentlig diagnose. Selv om jeg hadde papirer på diagnosen, fikk jeg ikke tilrettelegging og ble bedt om å “lese 20 min hver dag” for å bedre forståelsen av matematikk. 
   
 22. Jeg har ikke vitnemål fra videregånde, fullførte aldri, takket være et sabla “bra” skolesystem i Norge! 
   
 23. Jeg er den typen som hører på all slags musikk så lenge det høres bra ut, men har kanskje litt ekstra hjerteslag for Rock.
   
 24. Fra jeg var liten har jeg hatt Dobberman, og jeg er en skikkelig hundeelsker! Per dags dato har jeg ikke noe husdyr, men jeg vet at det blir hund på meg og forloveden min etter hvert. 
   
 25. Jeg er en matelsker som ikke finnes kresen. Jeg digger å prøve ut nye råvarer og retter, men skal ærlig innrømme at norsk mat er nok noe jeg faktisk ikke er så fan av. Norsk mat synes jeg er utrolig kjedelig! 🙄
   
 26. Jeg er laktoseintolerant, og blir dårlig av gluten. Spiser allikevel noen ganger ting jeg ikke skal spise fordi det er så godt, hehe, men ellers er jeg ganske bevisst når det kommer til hva jeg putter i meg. Det teiteste jeg ser er når folk kjøper Pepsi Max fordi det er sunnere enn Coca-Cola, men de velger et produkt som inneholder aspartam istedenfor raffinert sukker, som om det faktisk er bedre. Man ser ofte at folk som drikker pepsi max fremfor de som drikker Coca-cola, drikker også oftere brus. Jeg putter heller i meg Coca-Cola én gang iblant kontra pepsi max hver uke.
   
 27. Favorittfilmene mine må være “The longest ride” og “Deadpool”, hehe, to vidt forskjellige filmer.
   
 28. Favorittmat… Sushi, lasagnã og blåbærpai! Mmm. Får vann i munnen av å tenke på det! Jeg chesser nesten aldri på snacks og godteri, men får skikkelig cravings for å stikke ut å kjøpe sushi eller et stykke pai! Okey, tre stykker pai.

 29. Favorittsnop må være pop rocks, bueno sjokolade, jordbærklump, gourmetkjærlighet og ostepop! Merkelig nok spiser jeg allikevel svært sjeldent smågodt. Coca-cola med vaniljesmak er også helt nydelig! 
   
 30. Min guilty pleasure er sminke. Hvis jeg føler meg litt nedfor så sminker jeg meg! Eller enda bedre: jeg går ut og kjøper noe nytt. Mamma mener jeg har en “butikk” hjemme 😂 Jeg har vurdert å legge ut et eget innlegg om sminken min, men har ikke orket det enda nettopp fordi det er så mye! 😂
   
 31. Favorittmerkene mine innenfor kosmetikkverdenen må være: M.A.C, Urban Decay og Jeffree Star. Det finnes mange gode merker der ute som jeg også bruker, men disse tre er favorittene som blir brukt mest.
   
 32. Mine drømmedestinasjoner går til: USA: New York og California, Bora Bora, Maldivene, Seychellene, Peru, Hawaii, Mauritius, Bahamas, Fiji, Caribbean, Mexico, Aruba, Bali, Polynesia: Fatu Hiva, og Cuba!
   
 33. Jeg hater fordommer, rasisme, homofobe, hyklere og segregering. Jeg tror mange ganger at jeg har blitt satt på feil planet.
   
 34. Jeg mediterer nesten hver dag (til samme tid) og har til og med mitt eget meditasjonsteppe. Det er utrolig fint, og mykt å sitte på!
   
 35. Jeg er langt ifra en partyløve. “Hæla i taket og tenna i tapeten” er ikke mitt uttrykk, da jeg heller foretrekker å ta noen øl på en koselig brun pub. Jeg er nok ikke den personen du ser i snapchatvideoer med andre jenter hvor jeg hyler og skriker og er full før jeg i det hele tatt har kommet meg ut på byen, MEN de få gangene jeg har planer om å ta meg en “skikkelig bytur” så liker jeg å slå ut håret og rulle ut den røde løperen. Så jeg er ikke helt kjip, men jeg har bare ikke det behovet for å feste så ofte.
   
 36. Jeg er en sucker for likør sjokolade og ferrero rocher! Haha
   
 37. Innerst inne vet jeg at jeg er en introvert. Jeg har det best i mitt eget selskap.
   
 38. Jeg er veldig renslig av meg, både med huset og meg selv. Jeg blir sykt kvalm når folk er urenslige og lukter vondt. Hvis jeg ser flere dager gamle matrester på et kjøkken, tråkker på et klissete gulv eller går på et skittent bad, så kommer jeg mest sannsynligvis ikke på besøk igjen.
   
 39. Førsteinntrykk er veldig viktig for meg. Får jeg et dårlig inntrykk av deg, må du jobbe hardere for å vinne meg over til neste gang vi ses.
   
 40. Jeg kan være litt naiv til tider, men de jeg gir tilliten min til har jeg virkelig valgt å stole på. Hvis den tilliten blir brutt én gang, så er det adios amigos. Jeg stoler mest sannsynlig aldri på deg igjen.
   
 41. Jeg takler ikke drama og folk som baksnakker. Det mener jeg sier mer om deg enn de du snakker stygt om, og det har jeg bare ikke noe til overs for. Da holder jeg meg heller for meg selv.
   
 42. Ja, jeg er introvert som nevnt over. Nei, det betyr ikke at jeg er sjenert, høy på meg selv eller antisosial, men jeg liker å lytte og observere. Jeg kan ikke fordra småprat, men jeg kan snakke om livet og universet i flere timer.
   Jeg vil heller snakke om atomene vi er laget av, hva som skjer etter vi dør, om det finnes romvesener, sex, magi, meningen med livet, fjerne galakser, musikk som får deg til å føle annerledes, minner, løgner du har fortalt, dine feil, favorittlukt eller barndommen din, hva som holder deg oppe om natta, din usikkerhet og frykt. Jeg liker faktisk mennesker med dybde, som snakker med følelser fra et “vridd sinn” om jeg kan kalle det, det. Jeg gir faen i “hva skjer?”

   
 43. Kall meg gammeldags, men jeg setter pris på god tradisjonell folkeskikk: Jeg ble oppdratt til å vise respekt. Det vil si at jeg banker på døra før jeg åpner den, og jeg sier hallo når jeg går inn i et rom. Jeg sier “vær så snill” og “tusen takk”, og viser respekt og er ydmyk ovenfor de som er eldre enn meg. Jeg hjelper til der det trengs istedenfor å stå på sidelinjen og glo, jeg holder døra åpen for personen som kommer bak meg, sier “unnskyld meg” når det er nødvendig, og jeg er glad i folk for slik dem er og ikke for hva jeg kanskje kan få ut av dem. Og kanskje viktigst av alt så ble jeg oppdratt til å behandle andre slik jeg ønsker å bli behandlet av dem.
   
 44. Jeg er vokst opp mest rundt gutter, og har derfor fått “manneprat” og drittprat som min type humor. Hvis du er ei jente som er veldig fin på hvordan du tuller, så kommer ikke vi til å ha det mye gøy sammen.
   
 45. Jeg interesserer meg også mye for universet og planetene, og hvilken innflytelse plantene har på de diverse stjernetegnene. Astronomi og Astrologi er spennende temaer uten tvil! 
   
 46. Jeg er uten tvil en moderne urban frøken som liker å være der det skjer, å høre mennesker i bylivet suse fra A til Å, men jeg er også en naturjente som elsker å bruke skogen til rekreasjon.
0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg